1. Általános információk

A rendelések elkészítését, összeállítását és a házhozszállítást biztosítja:
Cégnév: MARCOS DIVAT Kft.
Székhely: 4400 Nyíregyháza,Váci Mihály Utca 21.
Cégjegyzékszám:      15 09 067841
Adószám: 12898837-2-15

Web: www.szekertanyaetkezde.hu
E-mail: info@szekertanyaetkezde.hu
Telefon: +36 (20) 266 2221

Rendelését leadhatja telefonon az ügyfélszolgálat telefonszámain vagy a webáruházon keresztül.

2. A kosár tartalma

Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a Kosarába tesz. A Kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét.

3. Bejelentkezés

Megrendelést regisztrált felhasználók a bejelentkezést követően adhatnak le, azonban lehetőség van vendég (regisztráció nélküli) vásárlása is. A regisztrációval kapcsolatos részletes információt a Regisztráció menüpontban olvashat.

4. Számlázási, Fizetési és Szállítási adatok

Itt láthatja a regisztráció során megadott számlázási és szállítási adatait, valamint a fizetési lehetőségeket, melyeket igényének megfelelően aktualizálhat, módosíthat. A megrendelést Futárral kézbesíti az Étterem. Itt tekintheti meg a szállítási díjat is.
A Megjegyzés rovatban lehetősége van egyedi igények jelzésére.
Fontos: Szállítási címnek olyan címet adjon meg ahol hétköznap munkaidőben át tudja venni a megrendelést, illetve megadhat olyan címet ahol valaki biztosan át tudja venni.

5. Ellenőrzés

Kérjük ellenőrizze még egyszer megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, a Rendelés feladás gombra kattintva érvényesítheti a megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben. A termékek mellett található fotók szimbolikus jellegűek. A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe!

6. Megrendelés

A megrendelhető termékek jellemzői a termék adatlapján tekinthetők meg. A termékek mellett található fotók szimbolikus jellegűek. A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe! A megrendelés után automatikus visszaigazolást kap, melyben megtalálja megrendelt termékeit és általános információkat a rendelésről. A visszaigazolást követően az Étterem elkészíti megrendelését majd Futárral kézbesíti azt.

7. Áruátvétel – Szállítási határidő – Szállítási díj

A megrendelését az Étterem a Nyitvatartási időben tudja kiszállítani. A megrendelés szállítási ideje maximum 60-70 perc. Kérjük azonban, hogy a szállítási időt 5-10 perc erejéig kezelje rugalmasan! Rossz időjárási viszonyok esetén a késés a forgalom miatt természetes lehet. Ennek mértéke 10-20 perc. Ennél jelentősebb késés esetén az Étterem illetve a Futár természetesen tájékoztatja Önt.
A szállítási díj a megrendelés feladásakor és a visszaigazolásban is tételesen fel van tüntetve.

8. Regisztráció
A regisztrációt bármikor egyszerűen végrehajthatja. A regisztrációkor megadott adatokat (Vezetéknév és Keresztnév, Telefonszám, E-mail cím, Belépési Jelszó, Szállítási cím) kizárólag csak a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, azt bizalmasan kezeljük, harmadik félnek át nem adjuk. Az áruház semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért. A regisztrációkor megadott személyes adatokat egy Ön által megadott e-mail címmel és jelszóval tároljuk a későbbi azonosításhoz. Az azonosítók megadásával adataihoz bármikor hozzáférhet, és módosíthatja.
Amennyiben jelszavát elfelejtené, úgy email címe megadásával, új jelszót kérhet, melyet e-mailben küld meg a rendszer automatikusan.
Fontos: Amennyiben szeretne a továbbiakban információkat kapni az áruházunkban megjelenő újdonságokról, akciókról, akkor regisztráláskor iratkozzon fel hírlevelünkre.

9. Fizetési lehetőségek
A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, melyek bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerülnek feltűntetésre. A következő fizetési lehetőségek, fizetési módok közül választhat:

9.1. Fizetés Készpénzzel
9.2. Fizetés Bankkártyával futárnál
9.3. Fizetés Online Bankkártyával

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

10. Megrendelés lemondása

A megrendelést nem áll módjában lemondani. Ennek oka abban kereshető, hogy a rendelés leadása után az Étterem azonnal elkezdi összeállítani és elkészíteni a  rendelést. A rendelés személyre szabott, így ha lemondaná, akkor azzal az Étterem nem tudna mit kezdeni.

Az Étterem fenntartja magának a jogot, hogy indokolt esetben elálljon a rendelés teljesítésétől (pl áramszünet, vagy egyéb szélsőséges időjárási viszonyok esetén). Ilyen esetben természetesen az Étterem értesíti Önt.
Az Étterem által visszamondott rendelés és nem teljesített rendelés esetén amennyiben Ön már fizetett, úgy – a részletek tisztázása után – az Étterem az Ön által kifizetett összeget teljes mértékben visszatéríti, így Önt semmilyen esetben nem érheti kár.

FONTOS! Az áruházon keresztül leadott rendelés esetén, legyen elérhető a megadott telefonszámon, e-mail címen, szállítási címen.
Vitás esetekben a Ptk. szabályozásai mérvadóak.

11. Reklamáció kezelés

Minden bankkártyával fizetett rendelésnél kérjük, hogy a reklamációt írásban küldje el az áruház e-mail címére. A reklamációk kezelésére a rendelés leadásától számított 3 munkanapon belül van lehetősége. A reklamáció tartalma minden esetben 3 munkanapon belül kivizsgálásra kerül, és amennyiben a vásárló panasza valós, úgy a vásárlót kártalanítják – szükség esetén a teljes vételárat kártyájára jóváírják.
Az írásban leadott reklamációval kapcsolatosan nyitvatartási időben telefonon is tud érdeklődni.

12. Adatvédelem

A regisztrációhoz szükséges néhány személyes adat megadása is. Csak olyan információkat kérünk Öntől a regisztráció folyamán, amelyek feltétlenül fontosak ahhoz, hogy küldeménye célba érjen. Telefonszámára azért van szükségünk, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseket is tisztázhassuk Önnel. Kérjük, ennek érdekében pontosan adja meg a kért adatokat!
A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel.
Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Ahhoz, hogy a megrendelés leadhassa és a megrendelt árukat ki tudják szállítani a megfelelő címre az alábbi adatokat kell megadnia:

a) Vezetéknév és Keresztnév
b) Telefonszám
c) E-mail cím
d) Belépési Jelszó
e) Szállítási cím

13. Panaszával fordulhat

Amennyiben a fogyasztóvédelmi jogok és jogszabályok betartásával bármilyen problémája van, az alábbi szervezetekhez fordulhat:

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Nyíregyházi Kirendeltség
Cím: Nyíregyháza, Hősök tere 5.
Telefon: 42/500-694, 42/504-397
Fax: 42/504-398

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mezõgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság
4401 Nyíregyháza, Keleti u. 1.
Tel.: 42/451-200,
fax: 42/451-221

ÁNTSZ Észak-alföldi Regionális Intézet Szabolcs- Szatmár-Bereg Megyei Kirendeltsége Nyíregyháza
Cím:4400 Nyíregyháza, Árok u. 41.
Telefon: 06-42-438-316 06-42-434-037 06-42-501-008

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.
Központi telefonszám: 42/524-524

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gazdasági Kamarák mellett működő Békéltető Testület
Cím:4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Tel:06-42-311-544 06-42-311-750

 

Egyéb fájlok:

Barion Pixelre vonatkozó kiegészítő általános szerződési feltételek